Lifestyle Travel

Vakantiebeelden maken met action cam accessoires

28 July 2018

Vakantiebeelden maken met action cam accessoires

Vakantiebeelden maken

Inmiddels heb ik samen met Dave al heel wat mooie bestemmingen gezien. Bijvoorbeeld een tijdje terug alweer zijn we naar Valencia en Egypte geweest. De meest recente tripjes naar Rhodos en Brugge komen ook snel online en dan zal ik weer onze foto’s hier delen. Een andere super gave ervaring was onze reis naar de Malediven het afgelopen jaar. Van al onze reizen zorgen we ervoor dat we de mooie vakantiebeelden meenemen naar huis.

Wat wij gebruiken om onze vakantiebeelden te maken

Van de Malediven hebben we ook een super toffe video gemaakt en dit is eigenlijk, samen met  fotografie, een van onze favoriete bezigheden op vakantie. Lekker creatief zijn met foto’s en video’s en achteraf de mooiste vakantiebeelden bewerken en met jullie delen. Wat we voor de video’s nodig hebben is een action cam (in ons geval momenteel een GoPro) en zeker niet te vergeten de action cam accessoires.

Welke accessoires zijn onze favoriet?

  • Voor onze Go Pro is een action selfie stick een must. Hiermee zorgen we ervoor dat we stabiele beelden krijgen, onszelf ook kunnen filmen en vooral voor de beelden onder water kunnen wij niet zonder. Geloof me, deze moet je als eerste aanschaffen bij je action cam. Je hebt ook drijvende, speciaal gemaakt voor in het water! Je kunt ook voor je telefoon een selfie stick gebruiken.
  • (Waterdichte) behuizing. Een action cam is vaak klein en hij belandt al snel ergens in je tas. Een stevige behuizing is daarom de volgende must, vooral als je ook onder water gaat met je cam. De meeste cams kunnen trouwens niet zonder waterdichte case het water in. Bescherm hem dus goed en voorkom (water)schade!
  • Een opbergtas kan ook goed van pas komen als je veel op reis bent. Hiermee kan je je action cam makkelijker meenemen en zorg je ervoor dat hij geen schade oploopt tijdens het reizen. Met een goede opbergtas kan je ook nog eens als je accessoires kwijt (vaak niet de selfie stick, maar die kan los mee zonder schade op te lopen).

Aan de slag

Hoe jouw beelden worden hangen natuurlijk af van de kwaliteit van jouw cam en jouw eigen creativiteit. Experimenteer lekker veel en leef je uit! Hieronder een kort voorbeeld van een van onze reizen (video is gefilmd in Florida):

Vergeet niet dat het maken van jouw vakantiebeelden een stuk makkelijker wordt met de juiste accessoires. Bij Shop4Actioncams.nl hebben ze een ruim assortiment aan action cam accessoires voor verschillende merken. Neem een kijkje dus, zou ik zeggen!

Heb jij zelf al een GoPro of een andere action cam? Let me know!

Liefs,

Nathalie


Written by:Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *