Lifestyle

Mijn webshop uitbreiden met nieuwe mogelijkheden

15 November 2018

Mijn webshop uitbreiden met nieuwe mogelijkheden

Veel van jullie weten misschien al dat ik, naast dat ik actief ben op social media en mijn website, ook een eigen webshop in sieraden heb. Via mijn eigen bedrijfje Blue Buddha Jewelry verkoop ik sinds januari 2017 handgemaakte sieraden en andere accessoires.

Het runnen van een bedrijf is zeker in het begin nog veel zoeken en hard werken, maar dat is het absoluut waard. Uiteraard moet je aan veel verschillende dingen denken bij het starten. Een bedrijfsplan, een website of webshop, marketing via bijvoorbeeld social media en vooral aan het begin ook het creëren van naamsbekendheid. Dit kan voor velen klinken als enorm veel werk, maar als je het met plezier doet (en dat is toch gedeeltelijk ook het geval denk ik bij het opzetten van een eigen bedrijf) dan wordt het al een stuk makkelijker en leuker! Zo ben ik nu dagelijks bezig met groothandels rondstruinen voor nieuwe producten, productfoto’s en foto’s voor social media maken en bewerken, het plaatsen van de nieuwe producten en uiteraard met de marketing. Al met al een hoop taken die ik allemaal met plezier uitvoer.

Op het moment loopt de webshop super goed en het is echt heel erg leuk om te zien hoe de bestellingen toch elke maand weer oplopen en het harde werken hiermee dus beloond wordt! Hierdoor is het makkelijk om snel uit te breiden en op zoek te gaan naar nieuwe producten, grotere inkopen en andere nieuwe mogelijkheden. Naast de handgemaakte sieraden waarmee het bedrijf gestart is, staan er nu bijvoorbeeld ook petjes, sjaals, portemonnees en andere sieraden online die ingekocht zijn bij verschillende groothandels.

Sinds kort ben ik op onderzoek gegaan naar een andere mogelijkheid: pasjes maken voor het bedrijf. En dan bedoel ik niet gewone visitekaartjes, maar échte klantenkaarten of cadeaukaarten. Een cadeaukaart past in het geval van mijn webshop echt perfect. Zeker nu rond de feestdagen worden cadeaukaarten volop gekocht en cadeau gegeven! Iedereen koopt vaak wel minimaal één cadeaubon in deze periode, dus waarom niet bij mijn eigen webshop?! Bij Cards Unlimited kun je super makkelijk allerlei verschillende pasjes maken (dus niet alleen cadeaukaarten) en ik vind dit echt een super goede bijdrage voor je eigen bedrijf! Neem dus zeker even een kijkje.

 

Heb jij een eigen bedrijf en/of (web)shop en ben je al eens aan de slag gegaan met pasjes in de vorm van klantenpassen of cadeaukaarten? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen hiermee! Let me know.

 

Liefs,

Nathalie


Written by:Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *